Over Mercedes-Benz Certified. Premium Occasions.

Zorgeloos rijplezier met een Mercedes-Benz Certified occasion

Bent u op zoek naar een occasion? Maar wel één die hetzelfde comfort en dezelfde zekerheid biedt als een nieuwe?

Dan is er voor u Mercedes-Benz Certified. Het kwaliteitslabel voor een tweedehands Mercedes die maximaal 6 jaar oud is en maximaal 150.000 kilometer heeft gereden. Alle Certified occasions zijn gecontroleerd tot maar liefst 100 essentiële punten. Bovendien is de historie van elke aangeboden auto volledig bekend, dus u heeft absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers.

Daarbij krijgt u altijd 24 maanden garantie. Dus geen onaangename verrassingen voor u.

Kies voor de zekerheden van Mercedes-Benz Certified


Garantie

Bij een Mercedes-Benz Certified occasion heeft u een garantie van 24 maanden met uitgebreide Europese dekking. Uw kosten blijven in de garantieperiode beperkt tot die van regulier onderhoud en normale slijtage. Dus geen onaangename verrassingen.

Connectiviteit

Mercedes me maakt uw leven makkelijker. Uw auto kan nu verbonden worden met uw smartphone om zo toegang te krijgen tot een breed scala aan digitale diensten. Bijvoorbeeld een diagnose van uw auto, inzicht in eerder gereden trajecten of hulp bij pech onderweg.

Mobilo pechhulp

Waar u ook bent, onze service is altijd dichtbij. Want ook als het even tegenzit, is het prettig dat u met een Mercedes-Benz rijdt. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Meer dan 3000 service partners staan in heel Europa 24/7 voor u klaar.

Omruilgarantie

Het kan gebeuren dat u zich na de aankoop bedenkt. De omruilgarantie van Mercedes-Benz Certified lost dit voor u op. U kunt uw auto binnen 2 weken en met een maximum van 2.000 gereden kilometers omruilen voor een andere Mercedes-Benz Certified occasion. Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden.

Onderhoud

De onderhoudshistorie van elke Mercedes-Benz Certified auto is bekend. En we maken uitsluitend gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. Want alleen het beste is goed genoeg om de veiligheid, het rijcomfort en de restwaarde van uw Mercedes-Benz optimaal te houden.

Gegarandeerde kilometerstand

Bij Mercedes-Benz Certified heeft u absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers van uw auto. De historie van elke aangeboden auto is namelijk volledig bekend (onderhoudshistorie met kilomterstand). Een Mercedes-Benz Certified occasion wordt dan ook geleverd met de Nationale Autopas (NAP).

Een complete inspectie

Elke Mercedes-Benz Certified occasion wordt voor verkoop gekeurd en tot wel 100 essentiŽle punten gecontroleerd. Zo heeft u de garantie dat een Mercedes-Benz Certified occasion hetzelfde comfort en zekerheid biedt als een nieuwe Mercedes-Benz.

FinanciŽle diensten

Mercedes-Benz Financial Services heeft verschillende financierings- en leasingmogelijkheden. Zo bieden we u ook op financieel gebied maatwerk.

Inruil

Als u een Mercedes-Benz Certified occasion koopt, kunt u uw huidige auto inruilen. Kom bij ons langs, onze experts bepalen graag de waarde van uw auto.

Proefrit

U kunt direct een uitgebreide proefrit maken met de auto van uw voorkeur. Ervaar zelf hoe een Mercedes rijdt.

Financieren of verzekeren?

Uw Mercedes-Benz financieren.

  • Direct regelen bij uw Mercedes-Benz dealer
  • Financieren op maat voor uw specifieke situatie
  • Gunstige financieringsvoorwaarden en fiscale voordelen
  • Tijdelijk 7,99% rente
  • Actie geldig t/m 30 juni 2024Bekijk ons aanbod

Uw Mercedes-Benz verzekeren.

  • Diefstal of total loss? Bij occasions (tot een oorspronkelijke nieuwwaarde van maximaal € 150.000) wordt binnen 3 jaar de aanschafwaarde vergoed.
  • Geen enkel eigen risico als uw auto wordt onderhouden door een Mercedes-Benz dealer, die schade altijd herstelt met nieuwe, originele onderdelen.
  • Uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer helpt u ook bij de afhandeling van de schade.
  • Wij regelen gelijkwaardig vervangend vervoer voor u én vergoeden dit ook.
  • Bent u sleutels verloren of zijn ze gestolen? Dit wordt kosteloos vergoed, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting.

Bereken uw premie