Mercedes-Benz Certified EQA met comfortabele garantie.

De EQA is een compacte, volledig elektrische SUV met dynamisch karakter. Geniet van ruime luxe en een intuïtief MBUX-multimediasysteem. Rij tot maximaal 529 km* op één laadbeurt en laad de auto snel op, overal en altijd. Bovendien krijgt u op elke Mercedes-Benz Certified occasion 24 maanden garantie. Kies nu uit een uitgebreid aanbod.

*De actieradius is vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, batterijleeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Bij een occasion is het rijbereik tevens afhankelijk van de leeftijd en de State of Health van de batterij.

Bekijk alle beschikbare Mercedes-Benz Certified EQA modellen.

De zekerheden van een tweedehands Mercedes-Benz EQA

Met een tweedehands Mercedes-Benz EQA rijd je een gebruikte personenwagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz EQA. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa.

Altijd 24 maanden garantie
Omruilen binnen 2 weken en met een maximum van 2000 km
Onderhoudshistorie van elke auto is bekend
Uitgebreide proefrit mogelijk met de auto van uw voorkeur
Absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers
Uw auto is verbonden met onze apps
Financiering op maat
Huidig voertuig inruilen mogelijk
In heel Europa staan we 24/7 voor u klaar
Standaard APK gekeurd voor verkoop

Mercedes-Benz Certified occasion: uw comfortabele garantie.

24 maanden garantie.

Elke Mercedes-Benz Certified occasion beschikt over een volledige onderhoudsgeschiedenis. Bovendien wordt hij gecontroleerd op meer dan 100 punten. Wij geven u dan ook graag en zonder uitzondering 24 maanden garantie. Zo kiest u gegarandeerd voor een auto die u jarenlang rijplezier biedt. 

Vertrouw op een breed netwerk van servicepunten.

Voor onderhoudsbeurten aan uw Mercedes-Benz Certified occasion kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer of Erkend Servicepunt bij u in de buurt. Permanent bijgeschoolde technici werken uitsluitend met Mercedes-Benz Originele Onderdelen en houden uw auto in topconditie. Voor totale gemoedsrust zijn er all-in onderhoudsprogramma's zoals ServiceCare Used.

Profiteer van een aantrekkelijke financiering.

Met verschillende financieringsmogelijkheden brengen wij uw Mercedes-Benz Certified EQA occasion snel dichterbij. Met onze Financiering (huurkoop) kiest u voor gemakkelijk budgetteerbare maandbedragen. 

Boek uw proefrit in een Mercedes-Benz Certified occasion EQA.

Interesse in een Mercedes-Benz Certified EQA? Neem dan snel contact op met uw dealer. Hij zet deze auto graag voor u klaar. Dan ervaart u zelf de rijkwaliteiten, het praktische gemak en het luxueuze interieur. 

Ontdek ook onze andere Mercedes-Benz Certified occasions.

Misschien ziet u het ruimer, voelt u meer voor een SUV of wilt u een coupé? Bekijk dan beslist ook de andere Mercedes-Benz Certified modellen. Er is altijd een auto die past bij uw wensen.

Bekijk alle modellen
EQA

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van een Mercedes-Benz EQA?

Het huidige model EQA is 4,46 meter lang en 2 meter breed. Afhankelijk van het bouwjaar en de uitvoering kunnen deze afmetingen wat verschillen. Hebt u een EQA gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende dealer. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, de bagageruimte en de zitplaatsen. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz Certified tweedehands EQA?

De prijzen van een EQA bij Mercedes-Benz Certified variëren afhankelijk van onder meer de motor, uitvoering, leeftijd en kilometerstand. Omdat het gaat over occasions op voorraad verandert het aanbod en daarmee de prijzen voortdurend. 

Hoeveel jaar garantie is er op een Mercedes-Benz Certified tweedehands EQA?

Bij Mercedes-Benz Certified krijgt u 24 maanden garantie op een Mercedes occasion van max. 6 jaar oud en met minder dan 150.000 km. Een nieuwe, volledig elektrische Mercedes-Benz EQA biedt 8 jaar batterijgarantie (met een maximum van 160.000 km). Koop bijvoorbeeld een Mercedes-Benz Certified EQA van 2 jaar oud, met 60.000 km op de teller en u krijgt nog 6 jaar (met een maximum van 100.000 km) garantie op de batterij. Alle Mercedes-Benz Certified occasions zijn bovendien onderhoudsvrij tot 6 maanden of 10.000 km na leverdatum. De onderhoudsgeschiedenis en State of Health van de batterij zijn bekend, dus u hoeft niet bang te zijn voor onaangename verrassingen. Bent u benieuwd naar ons aanbod van Mercedes-Benz Certified tweedehands auto's? Ontdek snel het aanbod of bezoek een Mercedes-Benz dealer bij u in de buurt.