Mercedes-Benz Certified GLB met comfortabele garantie.

Met zijn iconisch hoekige design, aangenaam ruime interieur en intuïtieve MBUX-multimediasysteem is de GLB klaar voor al uw avonturen. Bovendien krijgt u op elke Mercedes-Benz Certified occasion 24 maanden garantie. Kies nu uit een uitgebreid aanbod.

Bekijk alle beschikbare Mercedes-Benz Certified GLB modellen.

De zekerheden van een tweedehands Mercedes-Benz GLB

Met een tweedehands Mercedes-Benz GLB rijd je een gebruikte personenwagen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe. Je hebt onder meer standaard 24 maanden garantie en altijd inzicht in de historie van de gebruikte Mercedes-Benz GLB. Natuurlijk krijg je ook de service die je van ons gewend bent, zoals pechhulp in heel Europa.

Altijd 24 maanden garantie
Omruilen binnen 2 weken en met een maximum van 2000 km
Onderhoudshistorie van elke auto is bekend
Uitgebreide proefrit mogelijk met de auto van uw voorkeur
Absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers
Uw auto is verbonden met onze apps
Financiering op maat
Huidig voertuig inruilen mogelijk
In heel Europa staan we 24/7 voor u klaar
Standaard APK gekeurd voor verkoop

Mercedes-Benz Certified occasion: uw comfortabele garantie.

24 maanden garantie.

Elke Mercedes-Benz Certified occasion beschikt over een volledige onderhoudsgeschiedenis. Bovendien wordt hij gecontroleerd op meer dan 100 punten. Wij geven u dan ook graag en zonder uitzondering 24 maanden garantie. Zo kiest u gegarandeerd voor een auto die u jarenlang rijplezier biedt. 

Vertrouw op een breed netwerk van servicepunten.

Voor onderhoudsbeurten aan uw Mercedes-Benz Certified occasion kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer of Erkend Servicepunt bij u in de buurt. Permanent bijgeschoolde technici werken uitsluitend met Mercedes-Benz Originele Onderdelen en houden uw auto in topconditie. Voor totale gemoedsrust zijn er all-in onderhoudsprogramma's zoals ServiceCare Used.

Profiteer van een aantrekkelijke financiering.

Met verschillende financieringsmogelijkheden brengen wij uw Mercedes-Benz Certified GLB occasion snel dichterbij. Met onze Financiering (huurkoop) kiest u voor gemakkelijk budgetteerbare maandbedragen. 

Boek uw proefrit in een Mercedes-Benz Certified occasion GLB.

Interesse in een Mercedes-Benz Certified GLB? Neem dan snel contact op met uw dealer. Hij zet deze auto graag voor u klaar. Dan ervaart u zelf de rijkwaliteiten, het praktische gemak en het luxueuze interieur. 

Ontdek ook onze andere Mercedes-Benz Certified occasions.

Misschien ziet u het ruimer, voelt u meer voor een SUV of wilt u een coupé? Bekijk dan beslist ook de andere Mercedes-Benz Certified modellen. Er is altijd een auto die past bij uw wensen.

Bekijk alle modellen
GLB

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Certified.

Wat zijn de afmetingen van een Mercedes-Benz GLB?

Het huidige model GLB is 4,63 meter lang en 2 meter breed. Afhankelijk van het bouwjaar en de uitvoering kunnen deze afmetingen wat verschillen. Hebt u een GLB gezien die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met de betreffende dealer. Hij vertelt u graag meer over de afmetingen, de bagageruimte en de zitplaatsen.

Hoeveel kost een Mercedes-Benz Certified tweedehands GLB?

De prijzen van een GLB occasion bij Mercedes-Benz Certified variëren afhankelijk van onder meer de motor, uitvoering, leeftijd en kilometerstand. Omdat het gaat over occasions op voorraad verandert het aanbod en daarmee de prijzen voortdurend. 

Hoeveel jaar garantie is er op een Mercedes-Benz Certified tweedehands GLB?

Bij Mercedes-Benz Certified krijgt u 24 maanden garantie op een Mercedes occasion van max. 6 jaar oud en met minder dan 150.000 km. Alle Mercedes-Benz Certified occasions zijn bovendien onderhoudsvrij tot 6 maanden of 10.000 km na leverdatum. De onderhoudsgeschiedenis is bekend, dus u hoeft niet bang te zijn voor onaangename verrassingen. Bent u benieuwd naar ons aanbod van Mercedes-Benz Certified tweedehands auto's? Ontdek snel het aanbod of bezoek een Mercedes-Benz dealer bij u in de buurt.